Ruhaadományozás 2017 – ROPI VIII.

2017.11.08-án került megrendezésre Egerben a Round Table 3-as asztalának egyik meghatározó proketje, ami a ROPI névre hallgat (RuhaOsztási Projekt Ingolstadtból).

Idén is két kisteherautónyi adományt juttatott el a városba a Round Table 3-as egri asztalának ingolstadti társasztala, mely a használt és új ruhák mellett gyermekjátékokkal és egyéb használati tárgyakkal is segíti a nélkülözőket. A szerdai osztás helyszíne idén is a Barátok Templomának plébániája volt.

Az idei elnök arról szólt, nyolcadik alkalommal szervezik meg az adományosztást, melyre – ahogyan most is – minden évben sokan érkeznek, köszönhetően annak, hogy a nehéz sorsú családokat az egyház és a civil szervezetek is értesítik az akcióról. Hegyvári Viktor azt is elmondta, amennyiben az adományból marad, azokat is szűkölködőknek juttatják majd el.

Hozzátette, a szervezet következő rendezvénye a december 14. és 17. között megrendezendő Maci Akció lesz, melynek standját – naponta 10 és 19 óra között – az Agria Parkban és a Rákóczi úti Tesco üzletsorán találják majd az adakozó kedvűek. E programjukra rengeteg új és különleges plüssel készülnek.

Ruhaosztási projekt Ingolstadtból 2017 - ROPI VIII. Ruhaosztási projekt Ingolstadtból 2017 - ROPI VIII. Ruhaosztási projekt Ingolstadtból 2017 - ROPI VIII. Ruhaosztási projekt Ingolstadtból 2017 - ROPI VIII. Ruhaosztási projekt Ingolstadtból 2017 - ROPI VIII.

írta: Berecz Renáta (Heves Megyei Hírlap – heol.hu)
fotók: Korsós Viktor

RTH3 - Eger